Makaroni ar kabačiem

 19. aprīlis 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 2583



Foto: mammamuntetiem.lv


Kabačus notīra un sagriež nelielos kubiciņos. Šampinjonus nomazgā un sagriež gabaliņos. Tomātus patur verdošā ūdenī, novelk miziņu un sagriež. Malto gaļu uz pannas eļļā apcep. Pievieno kabačus un šampinjonus un turpina cept 5 minūtes. Tad pievieno buljonu, garšvielas, tomātus un visu uzkarsē. Kamēr gatavo mērci, sālsūdenī novāra makaronus, līdz tie gatavi, un uz sietiņa notecina. Makaronus liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.

Sastāvdaļas

1. Pipari, sāls
2. Makaroni
300 g
3. Buljons
1/2 l
4. Eļļa
3 ēdk.
5. Maltā gaļa
200 g
6. Tomāti
2 gab
7. Šampinjoni
200 g
8. Kabači
500 g
9. Baziliks


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk