69 poza aizraujošākai seksa priekšspēlei

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Ja pārim patīk orālais sekss, agrāk vai vēlāk pienāk brīdis, kad jāpāriet augstākā spēles līmenī un jāizmēģina poza 69. Daži sūdzas, ka poza nav pārāk ērta, taču zinātāji iedrošina — pozai ir vairāki veidi, kas priekšspēli padara vēl aizraujošāku.

FOTO: Shutterstock.com

Sieviete virspusē
Vīrietis guļ uz muguras, bet sieviete notupstas virs viņa tā, lai dzimumorgāni atrodas virs partnera sejas. Vīrietis var apskaut partneres augšstilbus un dibenu, ar mēli laizīt lūpiņas, vagīnu un klitoru. (Starp citu, nevajag aizmirst vai kautrēties no dibena caurumiņa!) Sieviete var apmierināt vīrieti gan orāli, gan pamasēt un apmīļot dzimumlocekli ar rokām. To, vai sievietei šajā pozā ir labi, nodos viņas kustības un izdvestās skaņas. Ja partnere uz brīdi atraujas no dzimumlocekļa, iespējams, pēc mirkļa sekos viņas orgasms. Šajā brīdī vīrietim jāliek lietā pirksti un jāstimulē visi lejā atrodamie caurumiņi (naba neskaitās!).
Pozas plusi: sieviete var kontrolēt procesu, jo atrodas virspusē, regulējot vīrieša mēles kustību dziļumu atbilstoši savām vēlmēm. Vīrietis var ļaut vaļu saviem pirkstiem, vienlaikus sagādājot partnerei baudu ar lūpām, mēli un pat zobiem.
Mīnusi: vīrietis tikpat kā nekontrolē procesu (galvas atbalstam ieteicams izmantot spilvenu); partnere var ātri nogurt, jo atbalstās tikai uz plaukstām vai elkoņiem; mīlējoties uz paklāja, dāma var iedzīvoties nobrāztos ceļos. Poza nav piemērota sievietēm ar lielu svaru — ātri nogurs.


Vīrietis virspusē
Ja virspusē atrodas vīrietis, viņa dzimumloceklis atrodas partneres mutē, savukārt mēle mielojas ar sievietes klēpi. Šajā pozā partnere dzimumlocekli mutē var paņemt ļoti dziļi, un, tā kā rokas ir brīvas, viņa var pamasēt un pameklēt vīrieša G punktu.
Pozas plusi: tos šoreiz vairāk izjūt vīrietis, kurš kontrolē grūdienu dziļumu. Savukārt sieviete var izpētīt vīrieša ķermeņa visneierastākās vietiņas un, kas zina, varbūt pat atklāt jaunus partnera erotiskos punktus.
Mīnusi: Vīrietim jāuzmanās, lai, aizraujoties kaislē, neveiktu pārāk dziļas kustības un neizraisītu partnerei rīstīšanās refleksu, citādi var gadīties, ka vajadzēs šo pozu uz visiem laikiem izsvītrot no savas ēdienkartes. Nepārspīlē!

 

Reklāma
Reklāma

Uz sāniem
Iespējams, viens no ērtākajiem variantiem, kā izmēģināt pozu 69 un panākt, ka tā kļūst par regulāru priekšspēles sastāvdaļu, ir šāds: vīrietis un sieviete apguļas uz sāniem. Viņa seja, kā jau ierasts, ir tiešā kontaktā ar viņas dzimumorgāniem, bet sievieti gaida tikšanās aci pret aci ar draudziņu. Tā kā neviens no partneriem nenospiež otru ar savu svaru, šī ir visērtākā 69 poza, kurā baudīt (un pat normāli pavērot!) vienam otru. Pozā neviens neuzņemas vadošo lomu — abi partneri ir līdzvērtīgi.
Pozas plusi: paralēli orālās baudas sniegšanai vīrietis var glāstīt sievietes auguma aprises, krūtis, krūšu galiņus, vēderu un visus pārējos labumus; sieviete — partnera muguru un augšstilbus. Vīriešiem, kuriem jo īpaši patīk vērot notiekošo, šī poza sniedz arī papildus vizuālo baudījumu.


Stāvus
Vīriem, kas apveltīti ar izcilu fizisko spēku, patiks izaicinājums — izmēģināt 69 stāvus! Tiem, kas jūt sevī Herkulesa varenību, jāsaņem partnere aiz ribām vai vidukļa (ar paplestām kājām uz augšu, saprotams!) un jāpaceļ tik augstu, lai viņas kājstarpes sasniegtu viņa muti. Sieviete turas pie vīrieša kājām, tāpēc penim šoreiz jāiztiek bez roku „atbalsta”.
Šo pozu ir grūti ieņemt, un tā noteikti nav nedz vienkārša, nedz ērta — partnerei nav platformas, uz kā balstīties, galvā saskrien asinis, ātri nogurst abi partneri, turklāt ar pārdabisku spēku apveltīts tēviņš var viegli ielauzt meitenes ribu.
Plusi? Ja viss kaut uz brīdi izdodas, kā nākas, sieviete būs sajūsmā par vīrieša spēku un izdomu, savukārt vīrietim šādi ir ērti izlaizīt visas partneres intīmās vietiņas. Šo 69 paveidu var pamēģināt arī, vīrietim atrodoties uz ceļiem, lai partnerei būtu atbalsts un vieglāk noturēt viņas svaru.

Par šo tematu savu viedokli vari izteikt arī forumā diskusijā 69. poza... Nu, kā?