Vistas gaļas iesmiņi

 26. maijs 2010 15:00 Recepte  skatījumi: 7765



Vistas fileju sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlej ar marinādi, atstāj uz divām stundām vēsumā. Gabaliņus saver uz iesmiem un cep uz grila apmēram 20 minūtes, iesmus apgrozot. Pasniedz ar mērcīti.

 

Recepti iesūtīja:Sanita Šteinberga, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Sastāvdaļas

1. Jogurts bez piedevām
50 g
2. Sīpols
1 gab
3. Citrona sula
1 ēdk.
4. Vistas fileja
4 gab
5. Marinādei:
6. Sojas mērce
2 ēdk.
7. Alus
1 ēdk.
8. Medus
1 ēdk.
9. Rīvēts ingvers
1 tējk.
10. Ķiploks
1 daiviņa
11. Mērcītei:
12. Skābs krējums
100 g
13. Sasmalcināti zaļumi
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk