Kurzemes stroganovs

 18. aprīlis 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 11356



Gaļu sagriež, izdauza, sagriež strēmelītēs. Speķim nogriež ādu, sagriež strēmelītēs, sajauc ar pārējo gaļu un cep taukos uz ātras uguns. Izkausē sviestu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, tomātu biezeni, uzvāra, pieliek krējumu, sāli, ieliek apceptu gaļu un pasniedz ar kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Tomātu biezenis
1/2 glāze
2. Sāls
3. Sviests
4. Skābs krējums
50 g
5. Liellopa fileja
400 g
6. Teļa gaļa
300 g
7. Cūkgaļa
200 g
8. Žāvēts speķis
100 g
9. Milti
2 karotes
10. Buljons


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk