Grilēta zivs saldā citrona marinādē

 25. maijs 2010 17:00 Recepte  skatījumi: 14690



* Iztīra zivi (zvīņas var netīrīt) un ierīvē ar rupjo sāli. * Sasmalcini dilles, estragonu, izspied no citroniem sulu. * Samaisi citrona sulu ar cukuru, rūpīgi samaisa un pievieno pārējās marinādei paredzētās sastāvdaļas. * Pārklāj zivis ar marinādi un atstāj ievilkties uz 35-45 min. * Liec zivis uz uzkarsēta grila. Cep no abām pusēm līdz zivs gatava. Nesatraucies, ka apdeg zvīņu puse - zvīņas gardo gaļu pasargā no apdegšanas.

 

Recepti iesūtīja: Inga Akmentiņa-Smildziņa, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Sastāvdaļas

1. Dilles
2. Estragons (ja vēlas)
3. Sāls
1/4 tējk.
4. Brūnais cukurs
1 ēd.k.
5. Citroni
2 gb
6. Vārāmā sāls
7. Malti pipari (var būt gan melnie, gan baltie)
8. Karpa (vai cita zivs)


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk