Lašu pudiņš

 17. aprīlis 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2310



Notīrītam lasim izlasa asakas un sagriež gabaliņos. Olas sakuļ ar sāli, pieliek krējumu, ieliek laša gabaliņus un samaisa. Saliek ar sviestu ieziestā formā, liek virsū sviesta piciņas, pārkaisa ar rīvmaizi un cep 1 5-20 minūtes. Pasniedz ar visu formu.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
4 karotes
2. Olas
3 gab
3. Lasis
1 kg
4. Rīvmaize
5. Sviests
6. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk