Grilēta vistas fileja

 25. augusts 2016 13:35 Recepte  skatījumi: 18504



Foto: Shutterstock.com


Vistas fileju noskalo, nosusina, sagriež gabalos.

Gatavo marinādi – medu sajauc ar olīveļļu, citrona sulu, sāli, pipariem, balzametiķi un ķiploku sulu.

Marinādi pārlej gaļas gabaliņiem, samaisa.

Pa virsu gaļai liek citrona šķēlītes.

Uz nakti liek ledusskapī.

Grilē, līdz gaļa gatava un apbrūnē.

Ēd ar dārzeņiem un mērci, ko gatavo no baltā jogurta un sasmalcinātām dillēm.

 

Recepti iesūtīja: Sanita Šteinberga 

Sastāvdaļas

1. Ķiploka daiviņas
2 gab
2. Olīveļļa
4 ēdk.
3. Puscitrons, sagriezts plānās šķēlēs
4. Citrona sula
5. Vistas fileja
6 gab
6. Sāls, malti melnie pipari
7. Balzāmetiķis
2 ēdk.
8. Vijīgs medus


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk