Pavisam vienkārši: cepti kartupeļi ar olu

 14. janvāris 2015 14:50 Recepte  skatījumi: 8491

Šādu kartupeļu un olas ēdienu var papildināt ar dārzeņiem - gan piecepot klāt, kan ēdot svaigus.



Foto: Shutterstock.com


Kartupeļus notīra un uzvāra, sagriež šķēlītēs un apcep.

Olas ar pienu un sāli sajauc, labi samaisa un pielej kartupeļiem, cep, kamēr olas sabiezē.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Kartupeļi
1 kg
2. Olas
3 gab
3. Piens
1 glāze
4. Sviests
2 karotes
5. Sāls



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk