Cepam klasisko itāļu lazanju!

 28. maijs 2015 15:20 Recepte  skatījumi: 6234

Izmēģini ko itālisku - lazanju!



Foto: Shutterstock.com

Kāda lazanja tev garšo vislabāk?


 

No sākuma jānoskaidro, kādu lazanju gribam pagatavot - veģetāro, siera vai gaļas. Pagatavošanas veids visām ir vienāds, atšķiras tikai pildījumi. Ņemam sacepumu veidni. Izklājam ar lazanjas plāksnītēm, tad liekam pildījumu. Ja tā ir gaļas, tad malto gaļu jau iepriekš apcepam kopā ar tomātiem savā sulā, liekot klāt sīpolus, sēnes un garšvielas. Siera lazanjai liek parmezāna, fetas, mozzarella vai citus sierus, klāt liekot spinātus. Tātad - lazanjas plāksnītes, pildījums, lazanjas plāksnītes. Tā atkārto kādas 3 - 4 reizes. Pārlej ar mērci un uzkaisa sieru. Cep 200-220 grādos 30 - 40 min. Lai labi garšo:)

Sastāvdaļas

1. Maltā gaļa
250 gr
2. Mizoti tomāti savā sulā
800 gr
3. Lazanjas plāksnītes
250 gr
4. Mērcei:
5. Sviests
60 gr
6. Milti
7. Piens
500-600 gr
8. Pildījumam:
9. Dārzeņi
450 gr
10. Dažādi sieri
300 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk