Sutināti skābi kāposti

 14. aprīlis 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 9326



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Gaļu saliek katlā vai ''pīles'' apakšā, virsū uzliek noskalotus skābus kāpostus, pieliek visas garšvielas, tad pārkaisa ar putraimiem. Ūdeni pielej tā, lai apsmeļ putraimus. Vāra aptuveni 2 stundas uz mazas liesmas, ja nepieciešams papildina ūdeni. Gatavs ir tad, kad putraimi mīksti un jūk ārā. Šādiem kāpostiem garša uzlabojas ar katru sildīšanas reizi

Sastāvdaļas

1. Gaļas atgriezumi, ādiņas vai speķis, vienalga svaigi vai žāvēti
2. Putraimi
100 g
3. Skābi kāposti
1 kg
4. Sāls
5. Garšvielas (obligāti pustējkarote cukura)


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk