Sautēta zoss

 11. aprīlis 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 3762



 

Notīrītu zosi pārdala uz pusēm, ieliek vārošā ūdenī, lai būtu tikko apņemta, pieliek sīpolu, sāli, piparus, pētersīli, seleriju, sagrieztu ābolu un vāra uz lēnas uguns 2— 3 stundas. Klāt dod mārrutku mērci.

 

Recepte no grāmatas: Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

 

Mārrutku mērces recepti atradīsi: Virtuve/Mērces/Siltās mērces/Mārrutku mērce

Sastāvdaļas

1. Ābols
2. Selerija
3. Pētersīlis
4. Pipari
5. Sāls
6. Sīpols
7. Zoss


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk