Kafijas liķieris

 11. aprīlis 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 2704



Ūdenim pievienoju 50 g tikko maltas kafijas un uzvāru. Novārījumam ļauju diennakti stāvēt. No 500 g cukura un 300 g ūdens izvāru biezu sīrupu. Tam pievienoju 25 g citronu sulas, izkāsto kafijas novārījumu un 600 g konjaka. Dzērienu pildu pudelēs, to var lietot jau pēc 2-3 nedēļām.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Konjaks
600 g
2. Citronu sula
25 g
3. Ūdens
300 g
4. Cukurs
1/2 kg
5. Kafija
50 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk