Kuļičs

 10. aprīlis 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 4925



No krējuma, puses miltu un rauga uzliek rauga mīklu, uzraudzē. Uzrūgušai miklai pieliek ar cukuru saputotu sviestu un olu dzeltenumus, labi sajauc un samīca ar atlikušiem miltiem. Samīcītai pieliek rozīnes, sukādes, sakapātas mandeles, uzraudzē, liek formā, vēlreiz uzraudzē un cep.

 

Recepte no grāmatas: Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Sāls
1 tējkarote
2. Milti
1 kg
3. Olu dzeltenumi
12 gab
4. Rozīnes
100 g
5. Sukades
100 g
6. Cukurs
300 g
7. Sviests
300 g
8. Mandeles
50 g
9. Saldais krejums
2 glāzes
10. Raugs
50 g
11. Vaniļas cukurs
1/2 paciņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk