Poļu mazurka

 10. aprīlis 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 3153


 

Sviestu ar cukuru saputo, pieliekot vienu pēc otra olu dzeltenumus un sarīvētas mandeles. Saputotu sajauc ar miltiem, kas sajaukti ar cepamo pulveri, pielej pienu, labi izkuļ. Beigās, viegli jaucot, pieliek saputotu olu baltumus, uzsmērē uz plates, pus-cepušu sagriež un turpina cepšanu, līdz izcepta.

 

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
300 g
2. Sviests
400 g
3. Olas
6 gab
4. Mandeles
30 g
5. Milti
600 g
6. Cepamais pulveris
1/2 tējkarote
7. Piens
3 karotes


0 Pievienot komentāru

Kategorijas