Maizes sacepums ar āboliem un biezpienu

 09. aprīlis 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 8171



Ieeļļotā formā liek kārtām pienā izmērcētu baltmaizi, sarīvētus ābolus, ar olas dzeltenumu un cukuru sajauktu biezpienu. Pēdējā kārtā ir baltmaize. Apslaka ar eļļu un atlikušo pienu un cep cepeškrāsnī vidējā siltumā. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Pūdercukurs
20 g
2. Eļļa
60 g
3. Olas dzeltenums
1 gab
4. Cukurs
100 g
5. Āboli
300 g
6. Biezpiens
300 g
7. Piens
400 g
8. Baltmaize
400 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk