Burkānu ķīselis

 08. aprīlis 2009 20:35 Recepte  skatījumi: 2677



 

Notīrītus un noskalotus burkānus izvāra mīkstus 1 litrā ūdens. Tad izņem no ūdens, izmaļ caur gaļas mašīnu, liek atpakaļ šķidrumā katliņā, pieliek norīvētu citrona miziņu un sulu, cukuru un pielej litra aukstā ūdenī iemaisītus kartupeļu miltus, uzvāra un iepilda saldēdiena traukā. Galdā pasniedz atdzesētu ar svaigu pienu.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
pēc garšas
2. Burkāni
600 g
3. Kartupeļu milti
50 g
4. Citrons
1/2 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk