Sautēta liellopu gaļa

 29. marts 2016 12:55 Recepte  skatījumi: 4689



Foto: Shutterstock.com

Mīksti un sulīgi!


 

Mīkstu gaļu bez cīpslām apcep sviestā brūnu, pieliek tomātu, 1/2 glāzes ūdens, lauru lapu un sautē zem vāka mīkstu.

Gatavu gaļu sagriež šķēlītēs, pārliek ar sasmalcinātiem un apceptiem sīpoliem, sēnēm, garšvielām un pasautē vēl 5-8 minūtes.

Gatavu gaļu liek bļodā, pārlej ar sēņu mērci un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Svaigas sēnes
100 g
2. Liellopa gaļa
150 g
3. Sviests
20 g
4. Sīpoli
20 g
5. Tomāts
1/2 gab
6. Baklažāni
100 g
7. Garšvielas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk