Šnicele krējumā

 07. aprīlis 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3028



 

Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, izveido, apviļā sakultā olā un rīvmaizē, apcep sviestā brūnu un sakārto uz cepešbļodas. Uz pannas uzlej buljonu, atvāra piecepumu, pieliekot ķimenes, krējumu, un visu kopā uzvāra, pārlej pār šnicelēm, izgarnē ar citronu un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Ķimenes
1 - 2 tējkarotes
2. Skābs krējums
200 g
3. Rīvmaize
100 g
4. Ola
1 gab
5. Jēra gaļa
1 kg
6. Sviests
3 karotes
7. Pusglāze buljona


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk