Tomātu sitenis

 07. aprīlis 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 1746



Gaļu sagriež šķērsām audiem, izdauza. Pusi tomātu biezeņa sajauc ar rīvmaizi un krējumu, pārziež pār gaļas šķēlēm, pārkaisa ar sāli un pipariem, saritina, notin ar aukliņu, apcep taukos brūnu. Atvāra piecepumu, pārlej pār apcepto gaļu, pieliek atlikušo tomātu biezeni un sutina, līdz gaļa mīksta. Gatavai mērcei pieliek miltus, uzvāra un pasniedz.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Taukvielas
50 g
2. Sāls, pipari
3. Rīvmaize
3 karotes
4. Skābs krējums
1 karote
5. Tomātu biezenis
5 - 6 karotes
6. Vērša gaļa (liellopa)
1 1/2 kg
7. Milti
1 karote


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk