Burkānu pankūkas

 06. aprīlis 2009 20:55 Recepte  skatījumi: 8378



Notīrītus, nomizotus burkānus sarīvē uz smalkās rīves, pievieno olu dzeltenumus, sakultus ar cukuru, sāli, pienu, izsijātus miltus un 30 min. mīklu briedina. Tad pievieno saputotus olu baltumus, izmaisa. Ar karoti liek mīklu pankūku pannā sakarsētās taukvielās un cep brūnu. Pasniedz ar skābu krējumu.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Olas
4 gab
2. Piens
1 glāze
3. Kviešu milti
150 g
4. Burkāni
400 g
5. Cukurs
2 tējkarotes
6. Sāls
7. Taukvielas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk