Ķirbju pankūkas ar cidoniju sulu

 05. aprīlis 2009 22:10 Recepte  skatījumi: 3281


 

Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sāli, pielej pienu. Šķidrumu lej izsijātos miltos, samaisa viendabīgu mīklu un patur 30 minūtes. Pirms cepšanas pievieno ķirbjus un saputotus olu baltumus. Mīklu ar karoti liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep no abām pusēm. Sulīgu ķirbi sarīvē skaidiņās, pārkaisa ar cukuru, pārslaka ar cidoniju sulu.

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - R.: Avots, 1993

Sastāvdaļas

1. Notīrīts ķirbis
300 g
2. Cidoniju sula
1 ēdamkarote
3. Kviešu milti
300 g
4. Piens
300 g
5. Olas
4 gab
6. Cukurs
4 tējkarotes
7. Sāls
8. Taukvielas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas