Sautētas teļa aknas ar sīpoliem venēciešu gaumē

 05. aprīlis 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 3505


Aknas sagriež plānās šķēlēs, novelk ādiņu un izgriež lielās cīpslas. Aknas var sadalīt kumosa lieluma gabaliņos. Sīpolus 15-20 minūtes cep eļļā. līdz tie kļūst brūni, un ar putu karoti noņem no pannas. Nekādā gadījumā nedrīkst sīpolus nosmelt kopā ar eļļu. Eļļu strauji uzkarsē un liek tajā aknu šķēles (vai gabaliņus). Aknas ātri apcep no abām pusēm un apkaisa ar sāli un pipariem, liek kopā ar sīpoliem siltā traukā un pasniedz karstas.

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Augu eļļa
3 ēd. karotes
2. Plānās šķēlītēs sagriezts sīpols
3 glāzes
3. Sāls pēc garšas
4. Svaigi samalti pipari
6 šķipsniņas
5. Teļa aknas
700 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk