Aveņu želeja

 05. aprīlis 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 7655



Foto: mammamuntetiem.lv


Avenes pārlasu, sakārtoju pokālos vai stikla traukā. Sagatavoju želejas masu: uzvāru ūdeni un iejaucu tajā želejas cukuru. Maisu, līdz cukurs izšķīdis un šķidrums kļuvis caurspīdīgs. Ja vēlos, to iekrāsoju ar upeņu sulu. Maisījumu pārleju sakārtotajām ogām un atdzesēju ledusskapī, līdz želeja sarecējusi. Rotāju ar putukrējumu un svaigām aveņu ogām. Pasniedzu galdā ar cepumiem.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Avenes
1/2 kg
2. Ūdens
200 g
3. Želejas cukurs "dan-sukker"
75 g
4. Salds krējums
200 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk