Rabarberu kvass

 05. aprīlis 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 8748


Foto: mammamuntetiem.lv


Rabarberus apleju ar verdošu ūdeni, atstāju uz 5-6 stundām, lai ievelkas. Nokāšu, pēc garšas pievienoju cukuru, lai iznāktu saldskābs dzēriens. Lai būtu izteiktāka krāsa, var pievienot karamelizētu cukuru. Beigās pielieku raugu un siltā vietā raudzēju, līdz virspusē paceļas baltas putas. Pudelē ieberu rozīnes un iepildu kvasu. Uzglabāju vēsa vietā. Tāpat var gatavot kvasu no ogām.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Rabarberi
2. Cukurs
3. Raugs
4. Rozīnes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas