Ābolu krēms

 05. aprīlis 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 3039



Ābolus savāru biezenī, piemaisu citrona sulu un pierīvēju 1/2 citrona miziņu, pielieku cukuru ar vanilīnu, baltvīnu, pievienoju sagatavoto želatīna masu, kārtīgi izmaisu, iecilāju saputotus olu baltumus. Visu pildu ar ūdeni izskalotā formā un nolieku vēsumā, lai sarec. Pasniedzu ar pienu.

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Želatīns
15 g
2. Olu baltumi
2 gab
3. Vaniļa
4. Citrons
1 gab
5. Cukurs
pēc garšas
6. Baltvīns
1 glāze
7. Skābi āboli
1 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk