Nekarsētā tomātu mērce

 04. aprīlis 2009 21:25 Recepte  skatījumi: 2916



 

Maisītājā sasmalcina ķiploku. Pievieno saspaidītus tomātus (bez sulas), sāli, cukuru un samaisa, līdz izveidojusies viendabīga masa. Masu ielej nemetāla traukā, pievieno oregano, bazilika lapas, sarkanos un melnos piparus un liek atdzesēties. No minētā sastāvdaļu daudzuma var iegūt 2 1/2 glāzes mērces.

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Svaigi samalti melnie pipari
1/4 tējkar.
2. Lielas, samalcinātas bazilika lapas
4 gab
3. Kaltēts oregano
1 tējkar.
4. Sāls
1/2 tējkar.
5. Cukurs
1/2 tējkar.
6. Tomātu pasta
4 ēd. karotes
7. Liela ķiploka daiviņa
1 gab
8. Malti asie sarkanie pipari
1/4 tējkar.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk