Gaļas velnītis ar tomātiem, papriku un žāvētu speķi

 23. marts 2016 15:00 Recepte  skatījumi: 3968



Foto: Shutterstock.com

Labā ziņa - gaļas šķēlē vari ietīt tos produktus, kas pašam vislabāk garšo!


Gaļu sagriežam šķēlēs. Izklapējam, apkaisām ar garšvielām.

Sagriežam papriku sloksnītēs. Tāpat arī žāvēto gaļu.

Gaļā ietinam pa vienai sastāvdaļai.

Rūpīgi saliekam uz pannas tā - ar vaļējo malu uz leju (iztiekot bez zobu bakstāmajiem, vai diegu kalniem).

Apcepam no visām pusēm.

Tad pielejam pavisam nedaudz ūdeni un pasautējam līdz gaļa ir gatava.

Veltnīšus pasniedz ar svaigiem salātiem, kartupeļiem vai rīsiem. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Kaltēti tomāti eļļā
2. Sāls, pipari
3. Cūkgaļa
600 gr
4. Trekna žāvēta gaļa
5. Paprika


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk