Rupjmaizes pīrāgs

 01. aprīlis 2009 6:50 Recepte  skatījumi: 4857



Sakaltušas rupjmaizes gabaliņus mērcēju ūdenī vai ogu sulā. Pusi gabaliņu sakārtoju cieši citu pie cita labi ietaukotā veidnē. Virsū lieku uz rupjas sakņu rīves sarīvētus ābolus, uzberu cukuru, kanēli un sadrupinātu rupjmaizi. Uzmetu arī mazas sviesta piciņas. Cepu cepeškrāsnī, līdz āboli mīksti. Gatavu pārkaisu ar pūdercukuru.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Sakaltusi rupjmaize
2. Ūdens vai ogu sula
3. Āboli
4. Cukurs
5. Kanēlis
6. Sviests
7. Pūdercukurs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk