Zivju beiguetes

 31. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2313



 

Vārītu zivi samaļ, pieliek sakultas olas, sviestu, rīvmaizi, sāli un krējumu, labi samīca, saformē garenus rullīšus, apviļā miltos, cep sviestā brūnus. Pasniedz aukstu ar majonēzes mērci.

Recepte no grāmatas: Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Krejums
1 karote
2. Zivs
500 g
3. Olas
1 - 2 gab.
4. Puse muskatrieksta
5. Sāls
6. Sviests
1 karote
7. Rīvmaize
3 karotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk