Biezās pankūkas 1

 30. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 17243



Olu dzeltenumus sakuļ ar pienu, sāli un cukuru, pievieno miltus, pēc 15 - 20 minūtēm iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Mīklu ar karoti liek sakarsētās taukvielās un cep pankūkas no abām pusēm gaiši brūnas. Pasniedz ar ievārījumu vai medu.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Piens, rūgušpiens vai kefīrs
2 glāzes
3. Cukurs
1 ēdamkarote
4. Kviešu milti
2 lidz 2 1/2 glāzes
5. Olas
3 gab
6. Taukvielas



1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk