Cigoriņu dzēriens

 30. marts 2009 20:45 Recepte  skatījumi: 2351



Verdošā ūdenī (600g) ber cigoriņus un uz mazas liesmas vāra 3 - 5 minūtes, tad izkāš. Uzvāra 150 g ūdens ar cukuru, pielej cigoriņu uzlējumu, atdzesē un pirms pasniegšanas pievieno ābolu sulu. Glāzē liek ledus gabaliņus un uzlej cigoriņu dzērienu.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacinālie ēdieni / Ņ.Masiļūne. - Rīga : Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Malti cigoriņi
25 g
2. Ābolu sula
250 g
3. Ūdens
750 g
4. Cukurs
75 g
5. Ledus


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk