Rupjmaizes krēms 1

 30. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 5869


Krējumu saputoju ar cukuru, pievienoju sarīvētu, apgrauzdētu rupjmaizi un sagatavotu, uzbriedinātu želatīnu. Krēmu lieku veidnē un atdzesēju. Pirms pasniegšanas lieku porciju trauciņos. Pasniedzu kopā ar saldskābu ievārījumu — dzērveņu, dzērveņu un ābolu, brūkleņu, brūkleņu un ābolu vai Kaukāza plūmju ievārījumu. Šo ievārījumu gatavoju no plūmju biezumiem pēc to sulas izspiešanas, pievienojot ābolus.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Želatīns
10 g
2. 35% saldais krējums
35 g
3. Cukurs
50 g
4. Kaltēta klona rupjmaize
350 g


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas