Vista & ananasi karija mērcē

 30. marts 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 9894


Foto: Inese Stuģe


 

1) Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep uz pannas, līdz tā jau kļūst viegli brūna. Pievieno pavisam nedaudz kariju. Paralēli katliņā liek vārīties makaronus vai rīsus (es gan vienmēr ar makaroniem taisu un sanāk kā itāļu pasta:)) 2) Klāt liek sagrieztu papriku, ļauj 3 minūtes pacepties, tad pievieno sagrieztus tomātus, atkal ļauj kādas 3 minūtes cepties, tad pievieno ananasus (sagrieztus gabaliņos), arī sulu, kas ir konservā, jāpielej nedaudz klāt, lai tas viss šķidrāks paliek. (es parasti pielieku arī nedaudz sagrieztu kūpināto mājas desu, bet tas tā, nākamajā reizē var pamēģināt) 3) Pēc kādām 3 minūtēm pielej saldo krējumu un pieliek kariju (pēc garšas). Vajadzētu skatīties, lai tā mērcīte (tikai šķidrums) sanāk katram apmēram viena mazā kafijas tasīte. 4) Lai tas viss uzvārās un ir gatavs! *** Šķīvī liek makaronus vai rīsus, pārlej ar mērci un uzber pa virsu sarīvētu sieru(ja taisa ar makaroniem).

Sastāvdaļas

1. Karijs vai dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai)
santa maria gar
2. Vistas fileja
300-400 grami
3. Konservēti ananāsu gredzeni vai gabaliņi
viens konservs
4. Paprika
1 gab.
5. Saldais krejums
300 ml
6. Makaroni (var arī rīsus)
1 iepakojums
7. Tomāti
2-3 gab.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk