Cūkgaļas frikadeles

 29. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 2982



Gaļu maļot, piemaļ tai paprāvu sīpolu, pieliek piparus un samīca tad ar olām, krējumu un tikdaudz rīvmaizes, kā var saviļāt stingrās lodītēs, kuras tad laiž vārošā zupā un vāra līdz tās gatavas.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Pipari
2. Olas
2 gab
3. Skābs krējums
1 karote
4. Liesa cūkgaļa
400 gr
5. Sīpols
6. Rīvmaize


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk