Ātrais klopsis

 29. marts 2009 18:50 Recepte  skatījumi: 8118



Gaļu samaļ smalki mašīnā. Tad sacepina sviestā sīpolus, pielej glāzi buljona, pietumē karoti miltu, piemaisa skābu krējumu, pieliek piparus un sāli un savāra tumīgu mērci, kurā ber pamazām samalto gaļu klāt un pastāvīgi maisot vāra 8—10 minūtes, kamēr gaļa mīksta. Galdā pasniedz ar vārītiem sausiem kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Sīpoli
2 gab
2. Buljons
1 glāze
3. Skābs krējums
3 karotes
4. Milti
1 karote
5. Sviests
1 karote
6. Pipari
7. Sāls
8. Maltā gaļa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk