Šokolādes pasha

 28. marts 2009 20:05 Recepte  skatījumi: 2526



Krējumu uzvāra. Olu dzeltenumus sajauc ar cukuru, pieliek sarīvētu šokolādi, pielej uzvārītu krējumu, uzkarsē, pēc tam pielej pie sagatavotā biezpiena un maisa, līdz masa atdziest. Atdzisušai pieliek saputotu sviestu, labi sajauc, liek formā un nosloga.

 

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Vaniļas cukurs
1/2 paciņa
2. Olu dzeltenumi
3 gab
3. Cukurs
1 glāze
4. Sviests
100 g
5. Sokolade
200 līdz 300 g
6. Biezpiens
1 kg
7. Salds krējums
1 glāze


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk