Vārītā pasha

 28. marts 2009 19:20 Recepte  skatījumi: 4072



Krējumu uzvāra. Olu dzeltenumus sajauc ar cukuru, pielej pamazām karstu krējumu, sajauc un karsē, līdz masa sabiezē, tad pielej, pastāvīgi jaucot, pie sagatavotā biezpiena un karsē, līdz parādās garaiņi, pēc tam atdzesē. Atdzisušai pieliek saputotu sviestu un sagrieztas sukādes, labi sajauc, liek formā un nosloga.

 

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Biezpiens
1 kg
2. Olu dzeltenumi
4 gab
3. Salds krējums
400 g
4. Sviests
200 g
5. Cukurs
400 g
6. Vaniļas cukurs
1/2 paciņa
7. Sukādes vai rozīnes
100 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk