Olu tūtas

 28. marts 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 1925


 

Teļa cepeti sagriež plānās šķēlēs, saformē tūtas, piepilda ar salātiem, uzliek olu ripiņu, saliek bļodā riņķveidīgi. Pasniedz aukstā galdā ar sviestmaizēm. Teļa gaļas vietā var ņemt žāvētu šķiņķi. P.s. Sakņu salātu recepti atradīsi: Salāti un uzkodas/Aukstie salāti/Sakņu salāti

Recepte no grāmatas: Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Olas
3 gab
2. Sakņu salāti
600 g
3. Teļa cepetis
400 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas