Teļa gaļas pudiņš

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Gaļu izvāra, pieliekot saknes. Izvārīto gaļu samaļ 2—3 reizes ar gaļas mašīnu, pielej izkāsto buljonu, kurā vārījās gaļa, pieliek sāli, piparus, sviestu, labi sakuļ, saliek sagatavotā formā un cep brūnu.

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Pētersīlis - 1.gab
  • Puravs - 1.gab
  • Sīpols - 1.gab
  • Selerija - 1.gab
  • Sāls, pipari
  • Sviests - 100.g
  • Ūdens - 2.l
  • Teļa gaļa - 2.kg
  • Burkāni - 2 līdz 3.gab