Teļa gaļas pudiņš

 28. marts 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 1950



 

Gaļu izvāra, pieliekot saknes. Izvārīto gaļu samaļ 2—3 reizes ar gaļas mašīnu, pielej izkāsto buljonu, kurā vārījās gaļa, pieliek sāli, piparus, sviestu, labi sakuļ, saliek sagatavotā formā un cep brūnu.

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Pētersīlis
1 gab
2. Puravs
1 gab
3. Sīpols
1 gab
4. Selerija
1 gab
5. Sāls, pipari
6. Sviests
100 g
7. Ūdens
2 l
8. Teļa gaļa
2 kg
9. Burkāni
2 līdz 3 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk