Rabarberu torte

 28. marts 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 3332



Foto: mammamuntetiem.lv


 

Rabarberus ar visu miziņu caur rupjo sietu samaļu gaļas mašīnā, pievienoju glāzi cukura, vāru, līdz iztvaiko liekais šķidrums. Atdzesētu ieziežu starp biskvīta ripām. Krēmam 2 olas saputoju siltā ūdens peldē ar 2 ēdamkarotēm cukura, pievienoju miltus, uzvārītu ūdeni un karsēju, līdz masa sabiezē. Atdzesētu putoju mikserī, var pievienot pāris ēdamkarotes liķiera un 2 ēdamkarotes margarīna. Saputoto krēmu pārziežu tortei un rotāju ar apelsīnu šķēlītēm, sagriez tam ar visu mizu, un daiviņām.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ūdens
1 glāze
2. Gatavās tortes ripas
3. Rabarberi
1 glāze
4. Cukurs
2 ēd. karotes
5. Olas
2 gab
6. Apelsīns rotāšanai
1 gab
7. Milti
2 karotes ar kaudzi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk