Ātrais kvass

 28. marts 2009 11:50 Recepte  skatījumi: 6647




Sagriezto maizi saber traukā un pārlej ar verdošu ūdeni, atdzesē, tad pievieno raugu. Pēc 12 stundām nokāš, pievieno cukuru un citrona sulu. Vēl pēc 12 stundām kvass ir gatavs, to var liet pudelēs un aizkorķēt.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Rozīnes
1 glāze
2. Sacietējusi rudzu maize
1 1/2 kg
3. Karsts ūdens
15 l
4. Raugs
1/4 paciņa
5. Cukurs
2 glāzes
6. Viena citrona sula



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk