Japāņu maizītes

 27. marts 2009 21:30 Recepte  skatījumi: 2671


Baltmaizes šķēlītes apcep sviestā un apklāj ar plānu cepta šķiņķa šķēlīti. Tad lej uz pannas pāršķeltu olu, tā kā dzeltenums paliek vesels baltuma vidū, apkaisa drusciņ ar sāli un pipariem un cep kamēr baltums sacietē, bet dzeltenums paliek mīksts. Cepot pannā vairākas olas uz reizi, tās ar nazi sadala, lai nesatek kopā. Uz katru maizīti jāliek pa olai.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Pipari
2. Sāls
3. Olas
4. Šķiņķis
5. Sviests
6. Baltmaizes šķēlītes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk