Tatāru maizītes 2

 27. marts 2009 21:20 Recepte  skatījumi: 9402


Baltmaizes vai ari citas maizes šķēlītes apsmērē ar sviestu un virsū uzliek svaigas vērša gaļas smalki sakasītu, un drusciņ pipariem, sāli un olas dzeltenumu sajauktu jēlu gaļu. Izgarnēt tās mēdz ar ripiņās sagrieztu cieti novārītu olu un smalkās sloksnītēs grieztiem sīpoliem.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Sīpoli
2. Cieti vārīta ola
3. Olas dzeltenums
4. Sāls
5. Pipari
6. Vērša gaļa
7. Sviests
8. Maizīte


2 Pievienot komentāru

Kategorijas