Ar gaļas mērci pildītas pankūkas

 27. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 1846



Gaļas mērcei nosmeļ virspusē peldošos taukus un sajauc 1 glāzi gaļas mērces ar 2 ēdamkarotēm bešamela mērces. Sakarsē cepeškrāsni. Katru pankūku piepilda. Pankūkas aizloka un nedaudz saplacina. Kārto ar sviestu ieziestā pannā (vienā kārtā). Atlikušo 1/2 glāzi gaļas mērces sajauc ar 1/2 glāzi bešamela mērces, pārlej pankūkām, pārkaisa ar rīvētu sieru, uzliek sviesta piciņas un uz 5 minūtēm liek krāsnī. Pasniedz tieši no pannas.

Bešamela mērces un gaļas mērces boloņiešu gaumē receptes atradīsi Mērces/Siltās mērces

 

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Pankukas
2. Muskatrieksts
1/4 tējkar.
3. Bešamela mērce
1/2 glāze un 2 ēd. kar.
4. Sviests
2 ēd. kar.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk