Olu mērce

 27. marts 2009 6:00 Recepte  skatījumi: 3681



 

Miltus sviestā sabrūnina, pielej buljonu, uzvāra, tad ieliek novārītas un sakapātas olas, sāli, sakapātas pētersīļu lapiņas, uzvāra un pasniedz pie pildītas, vārītas vai sutinātas zivs.

 

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Pētersīļu zaļumi
2 līdz 3 ēd. karotes
2. Cieti novārītas olas
3 gab
3. Sviests
50 gr
4. Milti
50 gr
5. Zivju buljons
2 glāzes
6. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk