Siltie kartupeļu un zivju salāti

 27. marts 2009 6:40 Recepte  skatījumi: 2479

Labu apetīti!




 

Zivju filejas vāra kopā ar sīpolu, notīrītiem sasmalcinātiem burkāniem, lauru lapām, dillēm, sāli. Izvārītās filejas uz sieta notecina. Ja tām tumša āda, to novelk. Zivis sadala gabaliņos. Kartupeļus sasmalcina, ābolus sarīvē skaidās, krējumā vai majonēzē iemaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, atšķaida ar karsto zivju buljonu un silto mērci pārlej kartupeļu, zivju un ābolu maisījumam.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Zivju fileja
1/2 kg
2. Vārīti kartupeļi
3 gab
3. Āboli
2 gab
4. Sasmalcināti pētersīļu zaļumu
2 ēd. karotes
5. Sīpols
1 gab
6. Burkāns
1 gab
7. Lauru lapas
8. Dilles


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk