Smilšu mīklas biezpiena kūka

 26. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 11309



Visu samaisu, pievienojot tik daudz miltu, lai mīkla nelīp pie rokām. Sagatavoto mīklu 1 stundu paturu ledusskapī — lai atdziest. Tikmēr gatavoju biezpiena masu. Visu ar koka karoti saputoju. Smilšu mīklu vienmērīgi izklāju uz plāts, sadurstu ar dakšiņu un virsū lieku sagatavoto biezpiena masu. Cepu 180 grādu temperatūrā 30-40 minūtes. Atdzisušu kūku rotāju ar izkausētu šokolādi un dažādām figūrām — atkarībā no tā, kādiem svētkiem tā domāta. Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Margarīns vai sviests
300 gr
2. Milti
2 ēd. karotes
3. Var pievienot arī riekstus, aprikozes
4. Rozīnes
100 gr
5. Cukurs
300 gr
6. Olas
2 gab
7. Biezpiens
400 gr
8. Biezpiena masai:
9. Vaniļas cukurs
1 tējkar.
10. Cukurs
200 gr
11. Olas (2 olu dzeltenumi un 1 olu ar visu baltumu)
3 gab
12. Milti
3 olas
13. Skābs krējums
2 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk