Vārīti pīrādziņi

 26. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 7732



 

No olām, piena vai ūdens, miltiem un sāls pagatavoju stingru mīklu. Pildījumam samīcu biezpienu ar olu, sasmalcinātu speķi un garšvielām. Mīklu sadalu mazās piciņās, izveltnēju, pildu ar sagatavoto biezpiena masu un lieku verdošā ūdenī. Gatavus ar putu karoti izņemu un pasniedzu ar kausētu sviestu vai skābo krējumu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Sīpoli
2. Pipari
3. Žāvēts speķis vai gaļa
4. Ķimenes
5. Ola
6. Biezpiens
7. Milti
8. Sāls
9. Ūdens vai piens
1/2 l
10. Olas
2 gab
11. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk