Drumstalu maize

 25. marts 2009 22:55 Recepte  skatījumi: 12052


 

Gatavoju mīklu ar ieraugu. Uzrūgušu mīklu lieku uz maizes plāts 1,5 cm biezā plāksnē un uzraudzēju. Pēc tam pārziežu ar sakultu olu, pāri pārkaisu drumstalas un cepu. Atdzisušu maizi sagriežu iegarenos gabaliņos. Drumstalu gatavošana: miltus (100 g) ar cukuru (100g) un vaniļu sajaucu, plucinot sīkās piciņās, pievienoju sviestu (100 g) un ar rokām saberžu.

 

Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Vaniļa
2. Kviešu milti
100 gr
3. Kardamons
4. Cukurs
100 gr
5. Sviests
50 gr
6. Raugs
50 gr
7. Kviešu milti
1 kg
8. Piens
1/2 l
9. Sviests
100 gr
10. Cukurs
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas